Over de Universiteit van het Leven

Ondersteunen van leidinggevenden op weg naar tevredenheid d.m.v. optimalisatie van groei en ontwikkeling

Wat is de Universiteit van het Leven?

De Universiteit van het Leven is een doe-universiteit, ontstaan vanuit de ervaring van enkele gepassioneerde ondernemers die vanuit een charismatisch leiderschap hun organisatie naar succes brachten. Deze jarenlange expertise wil de Universiteit met u delen…

De naam “universiteit” is een knipoog naar de traditionele manier van kennisverwerving. U zal snel ervaren waarom…

We maken graag de vergelijking met het spelen van muziek. Naast het lezen van een partituur, leert de Universiteit om het stuk vooral met gevoel te spelen.

“C’est le ton qui fait la musique”. Ook in het leiding geven…

Wat brengt de Universiteit van het Leven?

Nog steeds bieden heel wat bedrijven hun medewerkers klassieke opleidingen aan die zich focussen op “managementvaardigheden”. Het gaat vaak over tips en tricks om mensen te “sturen” naar vooropgestelde doelen.

Nochtans worden vele succesvolle bedrijven niet geleid door managers die medewerkers sturen, maar wel door authentieke leiders die het beste weten te halen uit hun medewerkers.

De Universiteit van het Leven wil leiders helpen in het excelleren in authentiek en charismatisch leiderschap

Waar is de Universiteit van het Leven op gestoeld?

Gesteund op de R.A.P.P. – filosofie (Respect – Aandacht – Passie – Plezier) heeft de Universiteit een uniek doe-pakket ontwikkeld voor leidinggevenden. Dit doe-pakket helpt hen in het ontwikkelen van cruciale leiderschapsvaardigheden.

Op eigen tempo en op elk moment van de dag kunnen uw medewerkers stappen zetten in hun eigen ontwikkeling, dit zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Spreker, Trainer, Inspirator!

Vanuit zijn ruime ervaring begeleidt Ludo Daems de sessies, workshops en opleidingen. Dit met de oprechte intentie de deelnemers te begeleiden naar een kantelpunt op weg naar een leven in balans.

Het Universiteitsteam

Ludo Daems

Ludo Daems

Als Student aan de Universiteit van het Leven…

N

Ontdek je verborgen energiebronnen en talenten.

N

Ga je zelf op zoek naar de kracht die je nodig hebt en toelaat om jouw doelstellingen te bereiken.

N

Vind je de essentie van leven en werken. Het is een nieuwe manier van denken en zijn.

N

Krijg je een succesvolle invloed op al je activiteiten en speel een doorslaggevende rol in je loopbaan en prestaties van je bedrijf.