Waarom we Positief mogen zijn!

De Waarheid over de Werkelijkheid

“Waarom we positief mogen zijn”, komt naar je toe.

Met zijn nieuwe voorstelling ‘waarom we positief mogen zijn’ gaat Ludo op tour langs bedrijven, organisaties en verenigingen met een duidelijke missie. Hoeveel mooier zou het leven zijn als we met z’n allen positief en vol enthousiasme in het leven staan en plezier hebben in alles wat we doen. In zijn gekende humoristische en soms licht choquerende stijl brengt Ludo een recept om ons zelf en hoe we met elkaar omgaan een moment in vraag te stellen.

Genieten met diepgang in alle eenvoud.

Hoe 'de Werkelijkheid', 'de Waarheid' beweegt?

  • Steeds meer moeten met steeds minder. Dat gevoel kennen we allemaal, daarom een voorstelling helemaal voor jou, met alle ruimte voor de essentiële vragen van het leven.
  • Ludo brengt een ‘aha-erlebnis’ die de ogen opent, die je fris naar de toekomst laat kijken, terwijl je mag genieten van de schoonheid in ieder moment.
  • Oprecht verbinden vanuit je ware zelf‘ zet je op weg om te worden wie jij werkelijk bent. Laat je raken en voel je passie.

Wat mag je verwachten van Ludo?

  • Ludo is gefascineerd door het leven, intuïtief lerend, een gepassioneerd “doener”, altijd uitdagend en positief confronterend. Ludo is gewoon zichzelf, zonder angst en met een natuurlijke flair.
  • Met zijn boek ‘passie is wie je bent’ kan je zelf aan de slag met jouw talenten, op weg naar innerlijke rust.
  • Ludo wil je inspireren om jouw passies te ontdekken en voorbij je angsten jezelf te ontwikkelen tot een blij, energiek, verdraagzaam en authentiek mens.

Een voorstelling met een positieve vibe

Op onnavolgbare wijze presenteert Ludo Daems inzichten en analyses over ‘de waarheid over de werkelijkheid’. Gedurfd confronterend hoe we ieder onze waarheid creëren in een door angst gedreven werkelijkheid. Gepassioneerd inspirerend uitnodigend om samen te werken aan een positieve toekomst.